OSTALA MJESTA

KOZARICA


Apartmansko naselje i auto-camp Kozarica nudi gostima visoki standard smještaja da bi njihov boravak mogao proteći u pravom zadovoljstvu. Poseban doživljaj pruža mogućnost kampiranja na samoj obali mora pored kamenitih i šljunčanih plaža do kojih dopire hlad borove šume.


kozarica


Tu je dječji bazen s toboganom i sportski tereni za provođenje aktivnog odmora. Uz trgovine i neizostavne kafiće, restoran s ljetnom terasom posebno nudi glazbu za ples pa gost može uživati u večernjim zabavama uz birana jela i vina do kasno u noć.VRANA I VRANSKO JEZERO


Vransko jezero smješteno nedaleko Pakoštana s pravom nosi ime Park prirode. Obiluje raznovrsnom slatkovodnom ribom i zato je pravi ribolovni raj za sportske ribolovce. Ono je stanište i ornitološki rezervat mnogobrojnih i rijetkih vrsta ptica močvarica, što upotpunjuje doživljaj prelijepe jezerske prirode.


Vransko-jezero

Uz jezero je suvremeno opremljen auto-camp Crkvine s restoranskom ponudom izvrsnih ribljih specijaliteta.

U plodnom ravničarskom zaleđu Pakoštana i blizini jezera, smješteno je mjesto Vrana u kojem se može doživjeti seoski način života i duh burne i slavne prošlosti ovog kraja.


OTOK VRGADA

otok-Vrgada

Otok Vrgada udaljen je od kopna svega 2,5 nautičke milje. S Pakoštanima ga povezuje lokalna brodska linija koja posjetitelja dovodi u raskošnu ljepotu mediteranske prirode. Borove šume, slikovite uvale s pjeskovitim i šljunčanim plažama te izrazito prozirno i čisto more pružaju jedinstven užitak kupanja i odmora.

Sve to može u čovjeku iz velegrada probuditi osjećaje modernog Robinsona. Vrgada svojim ugođajem postaje mjesto za miran odmor pun opuštenosti i uživanja u gotovo netaknutoj prirodi.

Udoban smještaj gost može naći u privatnim sobama, apartmanima ili hladovini kampova te uživati u ribljim specijalitetima i dobroj kuhinji mjesnih restorana.